Nieuws

Wij brengen de bal aan het rollen. Lees hieronder de laatste nieuwtjes over de keepersacademy

Training 9 Zondag Sessie 2021

Zondagochtend en je ziet ze trainen met een glimlach. Er is niets mooier dan dat. Nog 1 keer knallen en onze eerste 10 sessies zitten er helaas al weer op.

Training 8 Woensdag Sessie 2021

Fantastisch om te zien hoe de jongens en meisjes elke week weer het beste van zichzelf geven tijdens onze trainingen. Wanneer de zon dan nog schijnt maakt dit het alleen nog maar mooier 💙

Laatste Off Season training voor 2020 – 2021

Laatste training van het seizoen dus is het ook weer tijd voor de wel gevreesde evaluaties. Beoordeling op alle aspecten van het keeper zijn samen met oefeningen om een nog betere doelman te worden. Bedankt aan alle keepers en ouders die zich dit jaar hebben ingezet 💙❤️

Laatste Senioren Training 2020 – 2021

Terwijl er in veel clubs geen trainingen waren hebben we drie maanden lang elke vrijdagavond onze keepers het beste van zichzelf zien geven. Het heeft bloed en zweet gekost om na maanden inactiviteit weer met deze intensiteit te trainen. Bedankt voor de weken boys 💙❤️

Nicolas de Hoon: Keeper van de week

Elke week de trip maken van Bertem naar Tienen, het is niet iedereen geven. Alleen dit al wilt zeggen dat Nicolas er veel voor over heeft om een betere doelman te worden en dat keepers zijn gewoon zijn passie is.

Off-Seaon Seizoen 2020 – 2021

Onze Off Season Ging vandaag van start met een vliegende duik. De laatste 5 weken alvorens we allemaal even kunnen genieten van wat rust om opnieuw uit te kijken naar onze wekelijkse wedstrijden.

Zias Holbrechts: Keeper van de week

Zias Holbrechts doelman bij KVK Tienen. Een nuchtere jonge doelman die weet dat je alleen met hard werken een betere doelman kan worden en die openstaat om "een machien" te worden.

Alesio Pano: Keeper van de week

Corona heeft voor veel jongeren het leven even "on hold" gezet, toch had Alesio het er graag voor over om verder te gaan en verder te werken aan zijn kwaliteiten als doelman. Ook al moest hij daarvoor wekelijks toch wel een afstandje afleggen om deel te nemen.

Zion Dupont: Keeper van de week

Zion of de Serina Williams van het voetbal krijgt loon naar werken. De vele inspanningen het zoveel maal doodgaan op training zorgt ervoor dat hij de overstap mag maken van Provinciaal naar Inter Provinciaal voetbal.

Training 7 (Sessie 2 ) Seizoen 2020 – 2021

Na een week vol met intensieve trainingen zagen we vandaag opnieuw gedreven keepers. Vermoeid maar toch kwaliteit willen brengen. Daar kan je als coach alleen maar gelukkig van worden. Nu een weekje goed rusten om dan weer te knallen!

Dag 4 Paasstage 2021

Onze vierde en laatste dag was weer top. Wat een leuke stage hebben we wel niet achter de rug. Wij vonden het geweldig, jullie hopelijk ook.

Dag 3 Paasstage 2021

Wij hopen dat al de ouders een rustige avond mogen beleven :-D. Morgen nog 1 keer alles geven en misschien wel naar huis vertrekken met een leuke prijs. Spannend!

Dag 2 Paasstage 2021

Aan alle mama's en papa's het weer is goed, de trainingen zijn intensief, explosief, wedstrijdgericht & nog een leuke competitie er bovenop. Jullie hoeven zich dus geen zorgen te maken we vermaken ons hier prima.

Training 4 (Sessie 2 ) Seizoen 2020 – 2021

Wauw wat een gedrevenheid. Een uurtje minder slaap, maar toch vol er tegenaan. Op deze manier maken jullie de trainers blij. Zowel woensdag als zondag lekker hard gegaan. Top keepers in onze academie aan het werk.

  • Finn Soers

Finn Soers: Keeper van de week

Finn Soers maakt weldra de overstap van KVK Wellen naar STVV. Een stapje hogerop dat hij heeft kunnen bereiken door hard te werken. Benieuwd naar zijn idool of favoriete ploeg? Lees dan snel zijn verhaal

Kerststage woensdag 30 december 2020 (Dag 4)

Op onze laatste dag van de kerststage werd er getraind met de nadruk op hoge ballen. Verschillende wedstrijd gerichte oefeningen waar voorzetten mee in verwerkt werden, maar 1 tegen 1 of voetenwerk zeker niet vergeten werd.

Kerststage maandag 28 december 2020 (Dag 2)

Omdat een doelman niet alleen nog ballen moet kunnen pakken, maar evengoed met de voeten overweg moet kunnen als alle andere spelers op het veld werd onze 2de dag ingevuld met veel voetenwerk en 1 tegen 1 situaties.

Kerststage zaterdag 26 december 2020 (Dag 1)

Na een lange verplichte pauze, een aantal corona coupes was het vandaag tijd om de koude te trosteren en coronaproof nog een paar leuke trainingen af te werken in 2020. Hier alvast enkele foto's van een geslaagde 1ste dag.

Training 7 woensdag (Sessie 1 ) Seizoen 2020 – 2021

Terwijl veel politiekers druk aan het speculeren zijn of we nog lang met onze geliefkoosde sport mogen blijven uitoefenen hebben onze het keepers het alvast niet aan hun hart laten komen en zijn er ze nog eens vol voor gegaan. Trainen alsof het de laatste keer kon zijn!

Milan Martens: Keeper van de week

Milans Martens is één van onze jongens die de verplaatsing maakt van Limburg naar het Bergestadion van KVK Tienen. Een hele afstand om 1u15 lekker vol te trainen. Je weet dus snel welke jongens er wat voor over hebben om een betere doelman te worden.

Training 2 (Sessie 1 ) Seizoen 2020 – 2021

Ondanks de warmte waren de keepers op woensdag 16 en zondag 20 september 2020 weer enorm gedreven om alle oefeningen met volle overgave af te werken. Leuk om onze doelmannen en vrouwen zo gedreven aan het werk te zien

  • Nesta Debusschere Keeper van de week

Nesta Debusschere Keeper van de Week

Nesta Debusschere en zoon van Benny Debusschere is pas 6 jaar actief als doelman, maar straalt passie, ambitie en de wil uit om beter te worden. Alles, maar dan ook alles is aanwezig om een groot doelman te worden.

  • Daan Van daele keeper van de week

Daan Van Daele Keeper van de Week

Deze week Daan Van Daele in de kijker. Hij staat onder de lat van het U13 team van Sportief Rotselaar dat in de Provinciale reeksen uitkomt. Een stille maar harde werker, die zeker meer in zichzelf mag geloven.

  • Training 10 Sessie 2 2019 - 2020

Trainingsweekend 11 & 12 Juli 2020

De laatste training van onze toch vreemde 2 sessie was een feit. We bedanken Arthur, Maxime, Yari, Wouter en Brecht voor hun deelnames en het bijstaan van onze jonge gedreven keepers de voorbije weken. Om deze toch wel intensieve weken af te sluiten hadden we dan ook nog het domste spel ooit in petto.

  • Mini Stage 3 keepersschool Johan Bogaerts

Mini Stage Dag 3

Na een korte opwarming werd op onze 3de dag van de mini stage de nadruk gelegd op voorzetten en hoekschoppen. Kortom timing om de hoge ballen aan te vallen zou nu al een heel stuk makkelijker moeten zijn.

  • Mini Stage Dag 2

Mini Stage Dag 2

Met heel veel regen, maar met zeker heel veel gedrevenheid werd onze 2de dag van de stage afgewerkt. In deze specifieke trainingsdag met wedstrijd gerichte spelsituaties werd vooral de 1 tegen 1 situatie ingeoefend.

Mini Stage Dag 1

Anders trainen dan anders. Meer wedstrijdgericht daar ligt de focus tijdens deze 3 dagen durende mini stage. Afstandsschoten op doel, 1 tegen 1 situaties en nog veel meer.

  • Rune Ulens Thes Sport

Rune Ulens Keeper van de Week

Na reeds 3 jaren uit te komen en een 4de in voorbereiding mogen we wel stellen dat Rune Ulens een jeugdproduct is van Thes Sport waar ze duidelijk hem in geloven en graag mee verder willen werken aan de toekomst.

  • Training 9 Sessie 2 2019 - 2020

Trainingsweekend 04 & 05 Juli 2020

De voorlaatste training van de 2de sessie werd bijgewoond door ondermeer Arthur Hannes (KVK Tienen), Wouter Nijsen (SV Herkol) en Brecht Mombaerts (KVK Wellen). Ze nemen de keepers van de JB Academy naar een hoger niveau. Hard werken om steeds beter te worden.

Kobe Buntinx Keeper van de Week

Kobe een gedreven talent dat sinds dit jaar één van de keepers is bij de Johan Bogaerts Keepersacademy en al meteen een transfer wist af te dwingen naar KVK Tienen om er als U10 doelman op het IP niveau aan de slag te gaan.

Trainingsweekend 27 & 28 Juni 2020

Elke week opnieuw geven de keepers van de Johan Bogaerts Keepersacademy het beste van zichzelf. De wil om elke bal te willen hebben is van levensbelang voor een keeper om tot het uiterste te kunnen gaan.

Trainingsweekend 20 & 21 Juni 2020

We bedanken Yari Deltour van de beloften van KVK Tienen voor zijn deelname op zowel zaterdag als zondag. Dit als extra ondersteuning voor de keepers aanwezig op de Johan Bogaerts Keepersacademy

  • Maxime training 6

Trainingsweekend 13 & 14 Juni 2020

Dit weekend mochten Maxime Amenga en Yari Deltour KVK Tienen ontvangen om mee te trainen met onze keepers uit de academy. Ook Brecht en Wouter waren weer van de partij om hun kennis te delen.

Kaj Mutton Keeper van de Week

Kaj Mutton U15 bij Sportief Rotselaar, van zijn eerste training tot nu 5 jaar later steeds aanwezig geweest bij de trainingen van Johan Bogaerts. Eerst in de Soccer Arena van Genk en daarna bij de Johan Bogaerts Keepersacademy

  • Training 5 Johan Bogaerts Keepersacademy

Trainingsweekend 06 & 07 Juni 2020

Training 5 van onze 2de sessie werd door tal van doelmannen van KVK Tienen en zelfs daarbuiten ondersteund. Zo kwamen Arthur Hannes, Wouter Nijsen, Maxime Amenga en Yari Deltour op zaterdag meetrainen met de groep.

Wil jij de held zijn van je team?

Kwalitatief materiaal tegen een betaalbare prijs. Follow your dreams and become a PROSTAR

Koop nu je Prostar Keepershandschoenen

Inspiratie Filmpjes

Bekijk al onze video’s
Ga naar de bovenkant