Onze Visie

Gecontroleerd hard werken. De wil om beter te willen worden gecombineerd met technische trainingen maken gegarandeerd een beter keeper van je!

Johan Bogaerts stoomt doelmannen klaar voor het grote werk.

Johan Bogaerts traint de doelmannen van KVK Tienen en is een echt voetbaldier. Zowat elke dag van de week is hij vol enthousiasme met het spelletje bezig. Enkel op vrijdag ga ik met mijn vrouw uit eten, lacht Johan die in Grimde vlakbij het Bergestadion woont.

Bogaerts was zelf doelman in provinciale reeksen en proefde van het trainersschap bij Drieslinter. Al snel kon ik de overstap maken naar OH Leuven, waar ik naast de provinciale doelmannen bij de jeugd ook de doelvrouwen in de BeNe Leageu coachte. Ondertussen ben ik nog steeds in Leuven aan de slag. Ik train er de elitekeepers van de U11 tot U14.

Daar kwam drie jaar geleden ook KVK Tienen bij als keeperstrainer van het eerste elftal, maar ook van de onder- en bovenbouw bij de jeugdwerking. Een keuze die in het begin zelfs wat gevoelig lag omdat de clubs toch wat concurreerden, maar die ik me nooit heb beklaagd. Tienen is een fantastische club die mooi werk levert. Onze werking telt prima doelmannen die er hard voor willen werken en dat loont steeds meer. Een sterke doelman staat fysiek en mentaal sterk. Met m’n aanpak probeer ik te werken op explosiviteit, maar ook op vertrouwen en beleving.

Alsof dat nog niet genoeg was startte hij vorig jaar een eigen Johan Bogaerts Keepersacademy. Ik trainde vroeger ook al doelmannen in het Genkse. Een succesverhaal dat ik hier in Tienen ook een vervolg wilde geven. Elke woensdag en zondag trainen we met jonge keepers uit de ruime regio, los van de club waarvoor ze voetballen. Daarbij proberen we het beste te halen uit elke jonge keeper en ook extra kansen te bieden om op het juiste niveau aan de slag te gaan

Locaties

KVK Tienen – Bergestadion

Woensdag -Zondag trainingen

Wil je niet langer toekijken?

Wil je hard werken om beter te worden? Elke week opnieuw het beste van jezelf geven

Schrijf je nu in voor de sessie van februari

Laatste Nieuws

Alle nieuwtjes

Een eerste geslaagde keepersdag

Een geslaagde eerste keepersdag. Droog weer, veel plezier, maar vooral veel trainingen die onze keepers met veel passie en inzet hebben afgewerkt. #toppers

Blijf op de hoogte

Wil je graag als eerste op de hoogte gehouden worden over stages of nieuwe sessies?

Uw e-mail zal enkel gebruikt worden om je op de hoogte te houden over acties van de Johan Bogaerts Keepersacademy en zal op geen enkel ander moment voor andere commerciële doeleinden gebruikt worden.

Ga naar de bovenkant