Tryout van onze Strikers Academy

Tryout van onze Strikers Academy

Zondag 15 oktober. Ben jij er bij?

Zondag 15 oktober. Ben jij er bij?

Ben je tussen U10 & U17 en hebt zin om er in te vliegen?

Ben je aanvaller, middenvelder of zelfs verdediger die graag makkelijker de weg naar doel wilt vinden? Deze trainingen zal je leren om te schieten op doel, het creëren van scoringsmogelijkheden, combinaties opzetten, balvastheid met je rug naar doel, en zoveel meer….

Extreme Sports Biking
Snowboarding
Als aanvaller ben je ook de eerste verdediger

De juiste looplijnen, gaan vastzetten of jagen op de bal. Je wilt uiteraard met je team zo snel mogelijk opnieuw de bal veroveren zodat jullie opnieuw een doelkans kunnen creëren. Ook hier gaan we mee aan de slag om je te sturen en beter te maken en de weg naar doel nog sneller te vinden.

Wij leren je de beste technieken en methodes om makkelijker te kunnen scoren! 
Beter Maken Van Spelers En Keepers

Door de samenwerkingen van doelmannen en scorende spelers kunnen we beide compartimenten beter maken. Je trapt immers niet zomaar op doel, neen je trapt op een waardige doelman die er alles aan zal doen om jouw bal uit zijn of haar doel te kunnen houden. Als keeper heb je dan weer echte wedstrijdsituaties die ervoor zullen zorgen dat je een betere inschatting kan maken wanneer je een schot op doel moet verwachten, wanneer je moet tussenkomen bij een hoekschop of voorzet, …

Hoe gaat het in zijn werk?

De trainingen zullen 1h30 duren en zullen van een opwarming gaan, balcontroles, passing, voorzetten, vrijetrappen en schieten op doel. Voor onze keepers veranderd er echter niets. We zullen in een doorschuif systeem blijven werken waar onze doelmannen hun technische capaciteiten nog steeds volledig zullen moeten bovenhalen. Uiteraard houden we rekening met de leeftijdscategorieën zodat onze doelpunten makers steeds met keepers van rond dezelfde leeftijd zullen moeten afwerken.

Zondag 15 oktober. Ben jij er bij?

Onze eerste tryout waar je gratis aan kan deelnemen om te kijken of deze training je beter zal kunnen maken. Wij zijn er alvast van overtuigd, maar willen dat jou ook laten ervaren. Daarom nodigen we je graag uit op zondag 15 oktober op de terreinen van Bertem-Leefdaal!

Geef aan waar je speelt op het veld